home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

2 oktober: Uitnodiging voor alle kerkleden van De Open Hof en Martinigemeente

Op woensdag 2 oktober wordt er een wel heel bijzondere avond georganiseerd voor de leden van de Protestantse Gemeente Voorburg. De deuren van de Koningkerk staan wijd open vanaf 19.30 uur om u te ontvangen met koffie en een traktatie. Om 20.00 uur is er een voorstelling van Kees Posthumus, waarna wordt afgesloten met een drankje.

Dwars door de Bijbel
Onder deze titel presenteert verhalenverteller Kees Posthumus zijn nieuwe voorstelling. Tientallen bekende en onbekende verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament zijn samengebracht in een wervelend reisverhaal. Alle liefdes uit de Bijbel, de verloren zoon heen en terug, profeten met hun ongemakkelijke boodschap, Jona in een liedje; in ruim een uur bent u weer helemaal up-to-date met de Bijbel.

De voorstelling komt uit in het kader van het jaarthema 2019/2020 van de PKN: Een goed verhaal. Verhalen van toen en daar worden verhalen voor mensen van hier en nu.

Ieder is van harte welkom!
Alle leden van de Protestantse Gemeente Voorburg zijn van harte uitgenodigd. Het belooft een wel heel bijzondere avond te worden. Het zou fijn zijn als u/jij erbij bent.

Ria de Graaf, vz. kerkenraad.

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.