home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Gemeentekringen Levensvragen

In het najaar starten de gemeentekringen. Een gemeentekring is een groep van zo’n 8 mensen, die 6 keer bij elkaar komt, van november tot Pasen, bij één van de deelnemers thuis (meestal roulerend) voor een goed gesprek.

Het thema dit jaar is : Levensvragen. We gaan in gesprek over grote vragen van het leven:
Waar kom ik vandaan? Waarvoor leef ik? Hoe maak ik mijn omgeving mooier? Hoe word ik gelukkig? Komt het goed? Het christelijke geloof is daarbij onze inspiratiebron.

Wil je meedoen? Welkom! Ook als je geen lid van de kerk bent. Meld je voor 30 september aan met een formulier (achterin de kerk) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook als je eerder hebt meegedaan of je mondeling hebt aangemeld. In de 2e helft van oktober hoor je wanneer en waar je verwacht wordt.

Warming up avond gemeentekringen
Ga je meedoen met de gemeentekringen of vraag je je af of dit iets voor je is? Kom dan naar de startavond op donderdag 26 september om 20.00 uur in de kerk. We vertellen dan meer over de thema’s en over de manier waarop we met elkaar in gesprek willen zijn. Voor deze startavond hoef je je niet op te geven.

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.