home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Jaarprogramma 2018-2019

Algemene informatie lunchconcerten

Sinds intussen 7 jaar wordt er in de Koningkerk elke maand een lunchconcert georganiseerd. De concerten vinden in de regel plaats op de laatste zondag van de maand. In de lunchconcerten kunt u op een informele manier samen met andere muziekliefhebbers kennismaken met een varieteit aan muziek: van piano, hobo, viool, zang tot kamerkoor, harmonie. De lunchconcerten beginnen in de regel om 12 uur en duren ongeveer een uur. Tussen de kerkdienst en het lunchconcert wordt u een eenvoudige maaltijd aangeboden. Na afloop van het concert bieden we u de gelegenheid om met een hapje en drankje in de hand met elkaar nog even na te genieten. Alles is gratis.

We kunnen u de lunchconcerten gratis aanbieden omdat we kunnen putten uit twee bronnen:
* de collecte die we na afloop van de concerten houden.
Na elk concert houden we ter dekking van de gemaakte kosten een inzameling, waar iedereen vrijwillig aan kan deelnemen.
* de donaties naar de wijkkas van de Koningkerk: NL30 INGB 0007235874 o.v.v. lunchconcerten

De achterliggende visie

We willen als wijkgemeente 'De Open Hof' een gastvrije kerk zijn met lage drempels, waar iedereen zich welkom mag weten en ieder talent telt. De lunchconcerten passen in deze visie, maar ook de High Tea en de kerstherberg. In de zondagse vieringen komt deze visie rond gastvrijheid, lage drempels en talenten terug.

Bereikbaarheid

De Koningkerk staat op de hoek van de Bruijnings Ingenhoeslaan en de Koningin Julianalaan in Voorburg. De kerk is goed bereikbaar: bus 23 en tram 2 stoppen voor de deur en het station Laan van Nieuw Oost-Indië van NS en Randstadrail (tram 3 en 4) ligt op loopafstand. Goed bericht voor automobilisten: op zondag kunt u bij de kerk gratis parkeren.

Gezocht: Ambassadeurs (m/v)
Als u ons enthousiasme voor de lunchconcerten deelt, dan stellen we het erg op prijs, als u deze informatie doorgeeft aan familie, buren en vrienden. U kunt hen ook uitnodigen voor een concert. Het jaarprogramma biedt voor elk wat wils.

Wij wensen u een prachtig muzikaal jaar!

De commissie 'Muziek in de Koningkerk':
Ali den Heijer, Andrew Wright, Gert Jan van Steenbrugge, Iet de Lange, Relie de Carpentier, Rita Bakker, Thea en Theo Nijenhuis, Toos Smits, Wim Keijzer

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.