home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Lunchconcert zondag 24 februari: (Viool?), Cello en Piano

Bericht

De gast-violiste bij komende lunchconcert, Cordelia Paw, is in het ziekenhuis is opgenomen en zal niet spelen.  .

Dat betekent ook dat het beoogde programma aangepast moet worden. Andrew is nu samen met Sietse Jan Weijenberg, de cellist, aan het kijken welk programma ze nu kunnen brengen.

Programma: Cello sonate in g mineur, Rachmaninov

Sietse- Jan Weijenberg (cello) Sietse JanWeijenberg

Sietse-Jan is een bekende solo cellist, voormalig solo cellist bij Residentie Orkest en sinds 2013  aanvoerder cello bij Nederlands Kamerorkest. Hij studeerde aan de conservatoria van Groningen en Parijs en volgde masterclasses bij onder anderen János Starker en Natalia Gutman. Hij won prijzen op diverse concoursen. In 2009 bereikte hij als eerste Nederlander de finale van het Rostropovich Concours. Sinds 2010 is hij actief geweest als cello-aanvoerder bij diverse orkesten zoals het Residentie Orkest, het Noord Nederlands Orkest en het Koninklijk Concertgebouworkest.

 

Welkom bij deze première

Sietse-Jan, Cordelia en Andrew zijn grote, internationale musici. Tijdens het lunchconcert van 24 februari spelen zij voor het eerst met elkaar samen. In die zin kunt u getuige zijn van een première! Het lunchconcert begint om 12 uur. Vooraf is er een boterham; na het concert is er een versnapering om gezellig wat na te kunnen praten en ….. ter dekking van de gemaakte kosten wordt de gebruikelijke vrijwillige inzameling gehouden.

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.