home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Open podium lunchconcert  16 december 2018

Twee weken na het mooie pianoweekend met zeer getalenteerde pianisten uit de pianoschool van  Andrew Wright staat het concertpodium op zondag 16 december open voor mensen in en om onze wijkgemeente die zelfstandig en/of  met elkaar met hart en ziel muziek beoefenen.

Een greep uit het programma

Met een greep uit het programma kunt u op 16 december naast het dagkoor onder leiding van Marijke van Klaveren luisteren naar Joke Vegter die op de piano een “ Lied ohne Worte” van F.Mendelssohn zal vertolken.  Elena Killi zingt een aantal Roemeense kerstliedjes . Martin Korver bespeelt het orgel.  We  begroeten Nadia en Adelia Askarova die ons op piano en orgel laten genieten van Bach en Piazzola, waarna Nadia Jissy Severij op de piano begeleidt als zij o.a. het Marialied van Reger gaat zingen. We laten nog graag een deel van het programma onvermeld om u mee te kunnen verrassen. Last but not least een kleine hint:  op 16 december laat de werkgroep lunchconcerten zich (weer) van een andere kant “zien”…..

Welkom: als luisteraar en/of uitvoerend musicus!

U bent als eerste van harte uitgenodigd om te komen luisteren.  Niet minder welkom bent u als u een volgende keer zelf wilt optreden tijdens een open podium. Ook als u zelf musicus bent of lid bent van een muziekgroep of een musicus of muziekgroep kent die evt. een lunchconcert zou kunnen/willen  verzorgen.  Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u zich hiervoor aanmelden. De werkgroep lunchconcerten is altijd opzoek naar nieuwe gasten voor een lunchconcert . Nieuwe optredens kunnen onderdeel worden van het jaarprogramma van de lunchconcerten 2019-2020.

Copyright © 2018 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.