home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

26 januari:  lunchconcert door de jeugdkoren van de ACVA o.l.v. Silvère en Daniëlle van Lieshout.

Op zondag 26 januari bent u van harte welkom voor een lunchconcert verzorgd door de Academy of Vocal Arts. De Academy of Vocal Arts (ACVA) presenteert met het Haags Kinderkoor, Kinderkoor ‘Musicanti’ en Vocaal Ensemble ‘Cantamare’ een prachtig programma voor kinder- en jeugdkoren o.l.v. Silvère en Daniëlle van Lieshout. Op het programma staan o.a. o.a. "Missa Brevis" van Benjamin Britten en "Chili con Carne" van Anders Edenroth.

Het concert begint om 12 uur. Voorafgaan aan het concert is er weer een boterhammetje. Na het concert kunt u gezellig napraten met een hapje en een drankje en bent u van harte uitgenodigd om in ons gastenboek uw reactie en concertervaring op te schrijven Of ons vanuit concerten elders of uit andere bronnen een suggestie aan de hand te doen van kwalitatieve musici voor toekomstige lunchconcerten. Na het concert houden we ook weer een vrijwillige inzameling. De opbrengst van deze inzameling komt dit keer geheel ten goede aan de nieuwe locatie van de ACVA. www.acva.nl

Voor aanvullende informatie over de lunchconcerten: zie ook www.muziekindekoningkerk.nl
Voor wie facebook heeft: like onze facebookpagina Muziek in de Koningkerk en/of stuur de berichten van onze concerten door in uw eigen facebook-kring. 

ACVA260120

Copyright © 2020 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.