home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Kelderdienst

Voor alle tieners die op de middelbare school zitten/ tieners tot 18 jaar, is er elke 1e en 3e zondag van de maand kelderdienst!

De kelderdienst is tijdens de kerkdienst op zondag van 10.00 – 11.00 uur.

De tieners (12-18 jaar) beginnen beneden in de kelder in een eigen ruimte en aan het eind van de kerkdienst zijn ze in de kerkzaal voor de zegen.

Als bron voor de onderwerpen worden Oase (magazine voor PC middelbare scholen) en Young&Holy (geloofsvragen voorzien van input en steeds wisselende creatieve gespreksvorm via geloofsgesprek-abonnement die elke week wordt gemaild) gebruikt, of iets in de actualiteit dat vraagt om verdieping/gesprek.

Ook haken de tieners aan bij het jaarthema van De Open Hof, passend in hun eigen belevingswereld: ‘Levenskunst’ in zogenaamde Themadiensten.
Er wordt een kaars aangestoken, een gebed uitgesproken en stilgestaan bij een tekst uit de bijbel rond een thema van nu.

Kelderdienstleiding: Arjen van Aalst, Sandra Hesse, Martin van der Mark, Janine Posthumus, Claudia Smit, Jaap Vijfvinkel en Sebastiàn Zuierveld.

Kernteam tieners: Ingvild Blikman/Rinette Posthumus, Claudia Smit, Jaap Vijfvinkel en ds. Jan van der Wolf.

Zou je een keer willen kijken en meedoen: je bent van harte welkom!

Heb je nog vragen of wil je meer info, mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon: Ingvild Blikman

 

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.