home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

ds. Jan van der Wolf

Jan van der WolfJan van der Wolf (1962) groeide op in Vlaardingen. Na zijn studie theologie in Utrecht werkte hij drie jaar als pastoraal werker in Pijnacker. In juni 1993 werd hij samen met zijn vrouw Els bevestigd tot predikant van de hervormde gemeente Veenwouden (Friesland). In januari 1999 werden zij samen verbonden aan Zeewolde. In september 2013 volgde de overstap naar de Protestantse Gemeente Voorburg.

Jan ziet als zijn grootste uitdaging: mensen helpen te verstaan dat zij door God gekend en onvoorwaardelijk geliefd zijn. Die onvoorwaardelijke liefde geeft immers een ongekende vrijheid en vreugde. Zijn missie is om ieder mens die op zijn weg komt daar iets van te laten ervaren. Het spreekt voor hem vanzelf dat dat niet ophoudt bij de grenzen van de kerk.

In zijn werk heeft Jan altijd oog voor jongeren gehad. Hij heeft ondervonden dat Sociale Media, met name Facebook, daarbij grote mogelijkheden bieden. Andere passies zijn: hardlopen en fotografie. Els en Jan hebben drie kinderen.

De vrije dag van ds. Jan van der Wolf is zaterdag.

Wijken

Wijkgemeente De Open Hof is opgedeeld in 5 wijkdelen. In een wijkdeel werken een predikant, ouderlingen, diakenen en bezoekmedewerkers. Ds. Jan van der Wolf pastoraal gaat werken in wijkdeel II en III.

Meer informatie over de wijkindeling en bijbehorende wijkteams is te vinden onder Organisatie.

Zoveel mogelijk zal de Overdenking van de afgelopen zondag worden gepubliceerd.

Telefoon: 070-2128279, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.