home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

ds. Els van der Wolf-Kox

Els van der Wolf

Els van der Wolf-Kox (1965) bracht haar jeugd door in Hoorn (N-H). Zij studeerde theologie in Utrecht. In 1988 trouwde zij met Jan van der Wolf, ook theoloog. Zij verhuisden naar Pijnacker. Els werd vicaris in Den Haag en later in Zoetermeer.

In juni 1993 werd zij met haar man bevestigd tot predikant van de Hervormde Gemeente van Veenwouden in Friesland. In januari 1999 maakten zij, met hun drie zoons, de overstap naar Zeewolde in Flevoland waar zij verbonden werden aan de Samen Op Weg Gemeente. Bijna 15 jaar werkten en woonden zij als predikanten in het jongste dorp van Nederland.

In 2013 was het tijd voor een nieuwe uitdaging en volgde de overstap naar één van de oudste plaatsen van ons land: Voorburg. Sinds 22 september 2013 is zij als parttime predikant (70%) verbonden aan Protestantse Gemeente De Open Hof, opnieuw samen met Jan die ook als parttime predikant (80%) aan deze gemeente verbonden is.

Els hoopt dat geloof in God mensen helpt om met vertrouwen in het leven te staan en om te kunnen onderscheiden waar het nu echt op aan komt in het leven. Zij is in haar werk uit op het maken van verbinding. Verbinding tussen mensen en God, maar ook verbinding tussen mensen onderling. Verder houdt zij van zingen, luisteren naar muziek, zwemmen en lekker “uitwaaien” aan zee.

De vrije dag van ds. Els van der Wolf is zaterdag.

Wijken

Wijkgemeente De Open Hof is opgedeeld in 5 wijkdelen. In een wijkdeel werken een predikant, ouderlingen, diakenen en bezoekmedewerkers. Ds. Els van der Wolf gaat pastoraal werken in wijkdeel I, IV en V. 

Meer informatie over de wijkindeling en bijbehorende wijkteams is te vinden onder Organisatie.

Zoveel mogelijk zal de Overdenking van de afgelopen zondag worden gepubliceerd.

Telefoon: 070-2128279, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.