home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

ds. Els van der Wolf-Kox

Els van der Wolf

Els van der Wolf-Kox (1965) is sinds september 2013 predikant van de Protestantse Wijkgemeente De Open Hof te Voorburg. Zij doet dit werk samen met haar echtgenoot en collega, Jan van der Wolf. Hiervoor waren zij predikant in de Protestantse Gemeente Zeewolde (1999-2013) en in de Hervormde Gemeente van Veenwouden (1993-1999).

Geloven is voor Els vooral vertrouwen op God. Stilte en meditatie vanuit de christelijke traditie zijn belangrijk geworden voor haar, ook als oefening om steeds weer te onderscheiden waar het op aan komt. Zij geniet van het veelzijdige van het predikantschap. In haar werk is zij vooral uit op verbinding. Verbinding met elkaar, verbinding met God.

Els houdt van zingen, luisteren naar muziek, een stevige wandeling, lekker uitwaaien aan zee. Zij is moeder van drie volwassen zonen.

Haar vrije dag is zaterdag.

Wijken

Wijkgemeente De Open Hof is opgedeeld in 5 wijkdelen. In een wijkdeel werken een predikant, ouderlingen, diakenen en bezoekmedewerkers. Ds. Els van der Wolf werkt pastoraal in wijkdeel I, IV en V. 

Meer informatie over de wijkindeling en bijbehorende wijkteams is te vinden onder Organisatie.

Zoveel mogelijk zal de Overdenking van de afgelopen zondag worden gepubliceerd.

Telefoon: 070-2128279, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.