home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Activiteitenagenda

April  Tijd    Activiteit 
17 10.00 uur Oecumenisch vrouwenwerk. Vrouw en geloof ochtend met als thema ‘Beelden van God’. Inleidster: Marianne Pompert. Maartenszaal naast de Martinuskerk te Voorburg.
18 9.30 uur Stil worden bij de kruiswoorden van Jezus
In de veertigdagentijd is er iedere dondermorgen in de kerk een korte stiltemeditatie, o.l.v. ds. Els van der Wolf. Vanaf kwart over 9 ben je welkom bij het kruis achterin de kerkzaal, in stilte. De meditatie zelf is van 9.30-10.00 uur. De bijeenkomsten zijn los te volgen, maar wie iedere week komt, zal merken dat de beleving intenser wordt. Je hoeft geen lid van een kerk te zijn of ervaring te hebben met mediteren.
20 22.00 Na de Paaswake wordt een gezellig samenzijn georganiseerd in een reünieachtige sfeer.
28 14.30 uur Koningsconcert. Een koninklijk concert door Bouw- & Infra Harmonie onder leiding van Dick Teunissen in samenwerking met Adrew Wright.
29 20.00 uur Levenskunst. Gespreksavond waarbij Leo Feijen vertelt welke lessen over levenskunst in de kloostertraditie verborgen liggen.
Mei Tijd Activiteit
1 10.30 Spelletjesochtend bij Leni Wapenaar, Watertorenlaan 74 Voorburg. (tel. 070-3691550). 
2 9.30

Christelijke meditatie. Een uur van stilte en gebed rond een Bijbeltekst, een korte tekst of icoon. Iedereen is welkom. Organisatie: ds. Els van der Wolf. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

11 19.30 Taizé avondgebed. De kerkzaal wordt naar het voorbeeld van de kerk in Taizé ingericht.
14 10.00 Een goed gesprek. Een cursus van drie ochtenden aan de hand van het boekje 'Een goed gesprek' van Bert Bakker. De cursus is bedoeld om gesprekken wat meer inhoud te kunnengeven. Iedereen kan mee doen. Leiding/aanmeldingen: ds. Els van der Wolf. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) . andere data: 21 en 28 mei.
15 10.15 Ochtendbijbelkring. Samen met ds. Els van der Wolf verdiepen we ons in de profeet Elia. Om 10.00 uur staat de koffie klaar.
19 15.00 High Tea. Met een presentatie van Saskia Kuus over 'Kinderportretten uit de Gouden Eeuw'. De thee staat klaar om 14.00 uur
26 12.00 Lunchconcert. Een optreden van het zussenduo Askarova met Nadia op de piano en Adelia op het orgel. Hoogtepunten uit het Voorburgse huistheater 't Hart: van klassiek tot eigentijds, van Mozart tot musical.
Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.