home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Wijkdelen en commissies

Wijkdelen
De wijkgemeente is verdeeld in vijf wijkdelen, waarin één van de predikanten, soms een wijkouderling en een aantal bezoekmedewerk(st)ers werkzaam zijn. Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkdeel I: Het gebied tussen Van Zegwaardstraat, Hoekwaterstraat, Spoorstraat, van Alphenstraat, Kon. Julianalaan even 2-230, Lydie Platestraat, Aart van der Leeuwkade 127-132, Potgieterlaan, Laan van Nieuw Oosteinde oneven vanaf 161 en even vanaf 100, van de Wervestraat, Kon. Wilhelminalaan oneven vanaf 129 en even vanaf 94  + de voorkeurleden Den Haag.

Predikant:  ds. Els van der Wolf-Kox.

Wijkdeel II: Het gebied tussen Nicolaas Beetslaan, Spinozalaan 137-283, Mgr.van Steelaan oneven 1-53, Kon. Julianalaan oneven 1-225 

Predikant: ds. Jan van der Wolf

 

Wijkdeel IV:  (Wijk Essesteijn: Gaardes en Dreven + de voorkeurleden Mariahoeve, Leidschendam en Zoetermeer.
Verzorgingshuis De Mantel en aanleunwoningen De Panden

Predikant:  ds. Els van der Wolf-Kox.

Wijkdeel III: Het gebied tussen Pr. Beatrixlaan, Br. Ingenhoeslaan even vanaf 284, Keltenlaan, Reuvenslaan, Sint Martinuslaan, Pr. Berhardlaan vanaf oneven 173 + de voorkeurleden in Leidschenveen.
Verzorgingshuis Het Anker, aanleunwoning de Meerpaal en de Margrietflat (v.w.b.wijkleden De Open Hof):

Predikant:  ds. Jan van der Wolf

Wijkdeel V: (wijk voormalige Fonteinkerk)+ voorkeurleden in Rijswijk en Ypenburg

Predikant: ds. Els van der Wolf-Kox.

 

Commissies

Binnen De Open Hof bestaan de volgende commissies:

Contactpersonen:

Pastoraat Cor Jacobi  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wijkdiaconie    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vorming en Toerusting Jan van der Kolk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eredienst en Liturgie    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugd en Jongeren Ingvild Blikman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kerk en Buurt Houw The  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oecumene Jacques Merx  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beheer  Theo Kimmel  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie Maryke Verkerke-van den Berg  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2020 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.