home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Wijkdelen en commissies

Wijkdelen
De wijkgemeente is verdeeld in vijf wijkdelen, waarin één van de predikanten, meestal een wijkouderling en een aantal bezoekmedewerk(st)ers werkzaam zijn.

Kaart van De Open Hof 2 

Wijkdeel I: Het gebied tussen Van Zegwaardstraat, Hoekwaterstraat, Spoorstraat, van Alphenstraat, Kon. Julianalaan even 2-230, Lydie Platestraat, Aart van der Leeuwkade 127-132, Potgieterlaan, Laan van Nieuw Oosteinde oneven vanaf 161 en even vanaf 100, van de Wervestraat, Kon. Wilhelminalaan oneven vanaf 129 en even vanaf 94  + de voorkeurleden in B I en Den Haag.

Predikant:  ds. Els van der Wolf-Kox. 
Ouderling: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris:  Joke Vercoouteren

Wijkdeel II: Het gebied tussen Nicolaas Beetslaan, Spinozalaan 137-283, Mgr.van Steelaan oneven 1-53, Kon. Julianalaan oneven 1-225 + de voorkeurleden in B II.

Predikant: ds. Jan van der Wolf
Ouderling: 
Secretaris: Puk Kraaijeveld.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wijkdeel IV:  (Wijk Essesteijn: Gaardes en Dreven + de voorkeurleden in B IV, Mariahoeve, Leidschendam en Zoetermeer.

Predikant:  ds. Els van der Wolf-Kox.
Ouderling: Cor Jacobi
Secretaris:  Maryke Verkerke-van den Berg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkdeel III: Het gebied tussen Pr. Beatrixlaan, Br. Ingenhoeslaan even vanaf 284, Keltenlaan, Reuvenslaan, Sint Martinuslaan, Pr. Berhardlaan vanaf oneven 173 + de voorkeurleden in B III en Leidschenveen.

Predikant:  ds. Jan van der Wolf
Ouderling:  vacature
Secretaris: Henny van Meerten-Joosten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkdeel V: (wijk voormalige Fonteinkerk)+ voorkeurleden in B V, Rijswijk en Ypenburg

Predikant: ds. Els van der Wolf-Kox.
Ouderling: 
Secretaris: Annelies van Aller, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingshuis De Mantel en aanleun-woningen De Panden (voor Koningkerkleden): 

Bezoekmedewerkster: mw. Wil Brauckman-van Walraven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingshuis Het Anker, aanleunwoning de Meerpaal en de Margrietflat (v.w.b.wijkleden De Open Hof):
Bezoekmedewerkers: mw. Relie de Carpentier-Stavast, Afke van Steenbrugge-v.d.Bosch.

Commissies

Binnen De Open Hof bestaan de volgende commissies:

Contactpersonen:

Pastoraat Cor Jacobi  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wijkdiaconie Marja Westerlaken  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vorming en Toerusting Jan van der Kolk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eredienst en Liturgie Wim Keijzer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugd en Jongeren Rinette Posthumus  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kerk en Buurt Houw The Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oecumene Jacques Merx  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beheer  Theo Kimmel  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie Maryke Verkerke-van den Berg  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenlijst van de commissies

 

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.